Osobní nástroje
28. dubna začíná nová Soutěž pro začínající editory naší encyklopedie !
Vytvořte si do pátku 25.5. svůj účet na Multimediaexpo.cz a udělejte alespoň 15 slušných editací.
Ze všech nových editorů vybereme 2 nejlepší (28.5. 2018)...a každý od nás dostane
vlastní digitální GOG klíč na skvělou hru – System Shock 2 !

Jason Statham

Z Multimediaexpo.eu

Přejít na: navigace, hledání

Jason Statham (* 12. září 1972 v Londýně, Spojené království) je britský herec a model proslavený filmy: Sbal prachy a vypadni, Kurýr, Crank a Loupež po Italsku.

Filmografie

  • 2015 – Rychle a zběsile 7 (Fast and furious 7) — role : Deckard Shaw
  • 2014 – Postradatelní 3 (The Expendables 3) — role : Lee Christmas
  • 2013 – Rychle a zběsile 6 (Fast and furious 6) — role: Ian Shaw,
  • 2013 – Nezastavitelný (Homefront) — role: Phil Broker
  • 2012 – Postradatelní 2 (The Expendables 2) — role: Lee Christmas
  • 2011Elitní zabijáci (Killer Elite) — role: Danny
  • 2011 – Safe — role: Luke Wright
  • 2010 – 13 — role: Jasper Bagges
  • 2010 – Postradatelní (The Expendables) — role: Lee Christmas
  • 2009Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (Crank 2: High Voltage) — role: Chev Chelios
  • 2009 – The Brazilian Job — role: Rob
  • 2008 – Rallye smrti (Death Race) — role: Jensen Ames
  • 2008 – The Bank Job — role: Terry Leather
  • 2008 – The Mechanic: Artur Bishop
  • 2008 – Kurýr 3 (Transporter 3) — role: Frank Martin
  • 2007 – Ve jménu krále (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale) — role: Farmer
  • 2007 – Boj (War) — role: Crawford
  • 2006 – Zastav a nepřežiješ (Crank) — role: Chev Chelios
  • 2006 – Růžový Panter (The Pink Panther) — role: Yves Gluant
  • 2005 – Chaos — role: Det. Quentin Conners
  • 2005 – London — role: Bateman
  • 2005 – Revolver — role: Jake
  • 2005 – Kurýr 2 (Transporter 2) — role: Frank Martin
  • 2004 – Cellular — role: Ethan
  • 2004 – Collateral — role: Airport Man
  • 2003 – Call of Duty — role: seržant Waters
  • 2003 – Loupež po italsku (The Italian Job) — role: Handsome Rob
  • 2002 – Red Faction II — role: Shrike
  • 2002 – Kurýr (Transporter, The) — role: Frank Martin
  • 2002 – Ultimate Fights from the Movies — role: Turkish
  • 2001 – Duchové Marsu (Ghosts of Mars) — role: Seržant Jericho Butler
  • 2001 – Making 'Snatch'
  • 2001 – Mean Machine — role: Monk
  • 2001 – Jedinečný (The One) — role: MVA Agent Evan Funsch
  • 2000 – Podfu(c)k (Snatch.) — role: Turkish
  • 2000 – Turn It Up — role: pan B
  • 1998Sbal prachy a vypadni (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) — role: Bacon

Externí odkazy


Flickr.com nabízí fotografie, obrázky a videa k tématu
Jason Statham
Commons nabízí fotografie, obrázky a videa k tématu
Jason Statham